Translate

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Haukia

14.9. Roineella uistelua

Saarella kävin seikkailemassa iltapäivällä ja huomasin jotain luuta näkyvän kivellä. Ilmeisesti kalan leuka tms? Otin siitä kuvan ja tässä se :
Lähdin siitä vetelemään haukikaislikkoja Rapalan vaapulla ja tärppi tuli ihan pohjukan perällä, mutta ei pysynyt kiinni. Tuumasin käydä pyörähtämässä siitä ohi uudestaan prutkullani ja sitten tärähti uudestaan kiinni,tällä kertaa jäi kiinni ja sain ylös. Ei ollut iso hauki, mutta kiva silti oli saada. Päästin takas.
" Ahvenvärinen Rapala sai osumaa hauelta... "

Eipä tullut muuta kalaa tuolla iltapäivän reissulla.
Lähdin illemmalla vielä uudestaan kokeilemaan onneani. Rannalta käsin kävin heittelemässä aluksi ja sen jälkeen lähdin hieman uistelemaan kohti haukikaislikkoja.Kivikoilla ei ollut haukea , eikä uistellenkaan tullut mitään matkalla kaislikkoja jossa olin päivemmällä.
Siinä klo 20:13 sain ainoan hauen heittelemällä , lusikkakin melkein oli isompi ku kala!
15.9. Lahnajärvellä kalastelua

7 kpl  Haukea nousi ja olin erittäin iloinen onnistuneesta reissusta! Kaksi haukea tuli heitellen, muut soutu-uistellen . Isoimman hauen otin talteen, muut päästin vapaaksi.

1/7Huuto.netistä ostamani  Abun Hi-Lo Minnow vaappu maistui pikkuselle. Antaa toivoa, että voisi maistua tuo vaappu tulevaisuudessakin kyseisellä järvellä.

2/7 Rapala Shad Rap 7cm , hauki painoi 2.5kg ja Nils Masterin mittatarra on 60cm. Vaapun värinä taas tuo ahvenväri.
3/7 Rapala Shad Rap 7cm, ahvenväri.4/7 Ahvenvärinen vanha Turus-ukko ottipelinä5/7 Kuusamon klassikko värillä pulikka pikkukalojen luota, ahvenväri on se varma valinta ;)

6/7 Kuusamon räsäsellä taas hauki heitellen

7/7 Rapalan jointed special värisellä vaapulla viimeinen hauki uistellenEi kommentteja:

Lähetä kommentti