Translate

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Karikko ja Jesse

Nyt esitellään pari uutuus vaappua , jotka ovat tulleet hemmottelemaan kalojen ja kalamiesten/naisten makunystyröitä tulevalle kaudelle . Molemmat ovat tunnettujen pajojen tekeleitä. 

Karikko Räminä 12cmKarikko -vaapun tuntee varmasti kaikki kalastajat ja etenkin vetouistelijat. Nyt mallistoon on tullut räminäkuulalla varustettu malli, jossa on hieno suomukuvio tai helmiäispinnoite. Etenkin isojen haukien ja kuhien pään menoksi räminä vaappu kulkee 2,5-3,5 metrin syvyydessä. 
Ajattelisin, että toimisi hyvänä täsmäaseena välivesien ronkkimiseen ;) 
Vaappua voi ostaa esim. suoraan Suomenuistimen -verkkokaupasta hintaan 13e/kpl + postikulut.


Jesse Flash 8cm ja 11cmJotkut ehkä muistaa vanhemmalla satulalevyllä kulkeneen Jesse -vaapun , jossa oli hologrammi runko. Se oli hitti, etenkin oranssilla värillä. Muistan monen pohjanmaalaisen kehuneen sitä ,kun vielä asuin Virroilla nuorena ja ihastelin Veljekset Keskisen kalastusosastoa.

Tässä kuva siitä hologrammi mallista:Tuota hologrammi mallia ei ole ollut pitkään aikaan myynnissä , mutta nyt onneksi jotain samankaltaista on tullut saataville: Jesse Flash! 
Tämä on vielä hienompi kuin se edellinen hologrammi rungolla varustettu malli!
Tässä on komiat 3D-silmät ja värimaailmakin ihan kattava: löytyy luomua ja ärsyä kahdeksasta eri vaihtoehdosta. Rungossa liikkuvat kuulat , kuten Jessessä on totuttu. 
Mallia on saatavissa kahdessa eri koossa: 8cm ja 11cm ja uintisyvyys max. 2,5m
Hong Kong -verkkokaupassa näytti olevan hintaa  vaapulla 12,50 € + postikulut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti