Translate

torstai 16. toukokuuta 2013

Kyhäilyä ja korjausta

Vaapun korjailua

N. 1kk sitten pääsin lakkailemaan parvekkeelle muutamaksi kerraksi, että sain uutta lakkapintaa vanhoihin vaappuihin. En kyllä enää ikinä lakkaile parvekkeella , sen verran kovat käryt tuli vaikka oli pieni tuuletin pörräämässä pois käryjä.
2kpl Turus-ukkoa sai lakat pintaan, koska toisessa oli halkeama mikä piti paikata umpeen ja toiseen ukkoon tein uudet töheröt tussillani omasta päästäni...vanhat olivat kulahtaneet pahasti ja lähtivät melkein kädellä hieroen pois.
2kpl vanhaa Hurus -vaappua lakkailin ja laitoin niihin pillerin muotoiset uintilevyt, koska olin ne hommannut käytettynä ilman turpalevyjä.
Näin pääsee vanhat vaaput taas käyttöön ja pakkini suojaan.
" Turus-ukko sai uudet tussailut , yrittää ollaa salamointikuviota tms.  Anteeksi huono kuvanlaatu, kamera hieman tärähti."

" Vaaput saivat uuden lakkapinnan ja kaksi muuta, myös uudet uintilevyt "Sitten oli kolme vaappua, jotka ostanu käytettynä joskus. Purelure -vaapun uintilevyyn en ollut tyytyväinen ja vaihdoin siihen uuden uintilevyn ja kahteen muuhun laitoin uintilevyt kiinni, koska niistä ne puuttuivat kokonaan. Alimmaiseen tein uintilevyn pakkilokeron muovilipareesta ja uintikoulussa väännin sitä hieman kourumaiseksi ja nyt ui hyvin. Kuvassa uintilevy on aivan suorana.

Omasta pajasta tullutta...

Pohjalakkailua tehtyä uudempiin runkoihin, mutta maalaukseen ei ole vielä kerenneet...jonkun verran vielä pitää lakkailla. Verstaalla en kerkeä olemaan kuin 1-2kertaa viikossa. Eli hidasta on valmistus.
Viime vuoden kyhäilyä on nyt valmiina ja niistä kuvaa:

" Kiva maalauskokeilu, missä ei kestänyt perälenkki .. pääsi historian arkistorasiaan. "Onneksi muut valmistuneet vaaput ovat syntyneet kestäviksi:

" Villisti hakeva vaappu, hieman epäsymmetrisesti veistetty vaappu ;) "
" Tussailut lähempää "

Yhdestä vaapusta haluan laittaa useamman kuvan, koska yksi lukija on toivonut nähdä lähempää itsetehdystä vaapusta kuvaa.Sitten yhdestä vaapusta(alkuajan tuotantoa) kuvaa, mihinkä laitoin tarroja...että sain linnunkakan peitettyä kun verstaassa vierailee välillä pääskysiä. Oli kivasti kakka sulanut lakkaan kiinni "Heheh"
Sen takia laitoin Angry Birds tarran vaappuun. Linnut ovat vihaisia vaapuilleni ja minä en tykkää Angry Birdseistä yhtään...vaapun lähetän yhdelle kaverilleni , että saa testata järvellään mitenkä kalat reagoi tollaseen kalikkaan. Vaapun toisella puolella on kissatarra.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti