Translate

torstai 2. toukokuuta 2013

Munat pataan -reissut

Avovesikausi startattu

30.4.
Menin ekan kerran kohti sulanutta aluetta. "Haapaniemen" -alue oli vielä jäässä, mutta hieman kauempana Liinaljoeksi kutsuttu paikka oli avoin ja sitä kaunisti jääreunamat kauempana.

Sadetta oli aina välillä ilmassa ja tuuli voimistu aina enemmän ja enemmän. Lyhyen ajan jopa rakeitakin tuli ja rapina kävi Hong Kong -lippalakissani. Onneksi oli anopilta lainattu sadetakki sentään matkassa.
Yhden hauen näin vilahtavan matalikolla, mutta tärppiä en saanut siimani päähän lainkaan.
Fiilistely reissuksi jäi, mutta kokemus sekin.

2.5.
Nyt olivat jo jäät lähteneet yön aikana "Haapaniemestä" ja pakkohan sitä oli mennä laiturin päästä heittelemään jigejä ja vaappuja. Tuuli oli yltynyt, mutta se ei kalamiestä haitannut. Tärppejä ei tullut, mutta vanhalla Turus-ukolla sain silti päivän suurimman saaliin : risun ja "partahauen" samalla kertaa. Mukava fiilis, kun aurinko välillä pilkahteli ja tietää, että pääsee kohta mökillä käymään ja testailemaan taas sähkömoottorilla uistelua.


Kuvat otettu kännykällä:

30.4. :

" Sulaneelta alueelta kuvaa..."
" Reissun aikana tuli lähinnä vain kokeiltua erilaisia uinteja vaappuihin ja muutenkin kokeiltua hankintoja, joita tullu ostettua talven aikana... Kuvassa pieni Turus-ukko - vaappu "

" Savusaunarannan laiturin päästä kuvaa, kaukana oleva saari on Linnunsaari. "
2.5. :

" Jäät lähteneet aikaslailla pois kokonaan "
" Päivän isoin saalis "

" Älä osta Berkleyn kelluvia pihtejä, toisella käyttökerralla jo hajosivat osat erilleen!  " 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti