Translate

perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kaikenlaista

17. päivä vanhemmat haki perämoottorin niille säilytykseen ja tässä hieman siitä rutkusta kuvaa:

" Hyvin mahtui Seagull autoon, kun kaatoi takapenkit nurin. "

" Ja moottori koko kauneudessaan.." 

Myöhemmin sitten siitä lisää kuvaa. 15.päivä heinäkuuta piti tulla moottori luokseni, mutta taitaa tulla vasta 19 tai 20.päivä heinäkuuta.

Tilasin Funoil:in ( http://www.funoil.fi/ ) verkkokaupasta vaihteistoöljyä( 1L) perämoottoriin, Castrol Classic EP 140:


" Verkkokaupasta tilaus toimitettiin erittäin nopeasti ja hyvin pakattuna, sekä asiakaspalvelu puhelimessa oli hyvää! Suosittelen :) "16. päivä kävin pitkästäaikaa sähköperämoottorilla iltasella huristelemassa ja hieman uistelin, mutta mitään ei tullut. 

18. päivä putsattiin ja jynssättiin kihlatun pikkuveljen kanssa yhtä soutuvenettä puhtaaksi, siinä menikin tovi, jos toinenkin...Nyt sillä on mukavempi mennä Roineen vesillä.


" Tolulla ja vedellä saatiin vene puhtaaksi katuharjan kanssa... "
Samana päivänä käytiin Linnunsaaressa ja sieltä käsin mato-ongittiin. Itselläni hajos tiheässä pusikossa oma mato-onkeni loppumatkalla. Saatiin maalle asti yhteensä 2 särkeä, muut kalat tipahteli nostovaiheessa järveen.


" Linnunsaaressa on aina kiva käydä, siellä on myös nuotiopaikkoja "


" Särjet mato-ongella "

19. päivä kävin soutu-uistelemassa ja pienikuha nasahti Rapalan syvännevaappuun. Päästin kuhan takaisin järveen ja heittouistelussa minnowspoonilla tuli tärppi, mutta ei kalaa ylös.

Tässä kuhasta kuvaa:


" Rapalan shad rap deep runner -vaappu ja kuha "

21.päivä , eli tänään käytiin ekaa kertaa mökillä ja leikkasin nurmikkoa vanhalla Victor ruohonleikkurilla. Ikää leikkurilla on , mutta aina lähtee käyntiin!
Ruohonleikkuun jälkeen käytiin uistelemassa sähköperämoottorin kanssa, mutta mitään saalista ei tullut. Seuraavia uistimia tuli uitettua: vanhaa turus-ukkoa, keltasta hurusta, cromista hk-varmaa ja omatekemää tiikeriä. 

Tässäpä ruohonleikkurista kuvaa:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti