Translate

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Supernovalta postia ja maalailua

On siitä jo jonkun aikaa , kun posti toi Rublex - lippoja ja lusikan Supernovalta ( www.supernova.fi ) minulle testiin. 
Niitä olen jo kerran käynyt kokeilemassa , mutta pienet ahvenet ovat vain tykänneet seurata lippoja...eikä mitään tärppejä ole vielä tullut. Testaus vielä vaiheessa ja luulen vielä jossain vaiheessa niillä kalan saavan,jos ei tänä kesänä niin seuraavana sitten. 

Ja tässä kuvaa uistimista, joita sain testiin:Ja sitten ajattelin laittaa hieman joistakin vaapunmaalauksista kuvaa esille, jossain vaiheessa lisää kuvia teoksista tulee katseltavaksi tänne blogiin. Kuhan valmistuu jne. Näissä kuvissa vaaput ovat ilman pintalakkausta.

Turus-ukko tribuutti vaaput saivat vihdoinkin värit pintaansa...lakkauksen jälkeen huomasin pohjamaalin jotenkin " halkeilevan" ikävästi, tosin ei se haittaa kun omassa käytössä ja toisaalta se tuo omanlaista lisävivahdetta vaappuun :D Ilmeisesti liian paksu kerros maalia pohjamaalauksessa... "Onneksi laukkauksessa en ole huomannut muissa vaapuissa mitään maalien halkeilua tms.

" Kaalimato, tuleva klassikko ;) "


" Taidetta kaloille... toinen vaappurunko on saatu Rainelta , mutta itse olen langoittanut ja maalanut.  Molemmat olen tehnyt pensselillä ja värimaailma tullut päästäni... "


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti