Translate

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Spinnerbait -testiä

Spinnerbait uistimiin kiinnostus heräsi , kun lueskelin keväällä netistä kalastuskeskusteluja ja spinnerbait uistimia kehuttiin kauheasti, . ihmeen hyvin henkareilla kuulema kalaa irtoaa.

Itse olen saanut vain kerran hauen ylös ja sekin onnistunut Rento Spinnerbaitilla,  sinertevällä värityksellä (se pienempi malli, 32g).  Siitä on kuva nähtävillä aikaisemmin kirjoitetussa tekstissä.

Wanka -spinnerbaitilla olen saanut pari kunnon tälliä ja molemmat jääneet vain tärpiksi, sekä molemmilla kerroilla hauki on syönyt jigipyrstön. Ovatko hauet olleet pieniä vai mistä lienee johtunut, että eivät ole jääneet kiinni? Tuskin se kumin syöminen kauhean terveellistä on pitkän päälle Roineen asukkaille.
 Kaippa joskus vielä joku kala nasahtaa paremmin kiinni... haaveena vieläkin ne ISOT hauet!

Wanka -spinnerbait ja jigipyrstön uusi muotivillitys:
Yksi testiin tulleista Rento -spinnerbaitista koki ikävän kohtalon, rungon kääntyvä osa päätti irrota ja lentää  järvenpohjaan kesken kaiken, kun heitin uistinta hyrräkelalla. 

Myöhemmin kiinnitin jigikoukun tuohon runkoon kiinni, saas nähdä tuleeko sillä yhdistelmällä mitään saalista. 

Runko-osan lentämisen ja pyrstöjen syönnin jälkeen en ole testaillut uistimia, vaan syventynyt uistelemaan eri vaapuilla. Kohta jatkan testailua taas, toivottavasti paremmalla onnella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti