Translate

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Hankintoja osa 3

Käytettyjä uistimia on tullut jonkun verran hankittua ja joitakin samalla myytyä huuto.netissä.
Huuto.net:istä olen ostanut seuraavat vaaput: Kolme rapalaa(kaks wanhempaa keräilyyn ja kolmas käyttöön) ja iso Turunen -vaappu.

Yks kaveri/kalakaveri, joka myy uistimia, niin häneltä hankin yks kerta pari vaappua omaan käyttöön (Rapala on huuto.netistä):


25 - 26.4. 

25.päivä huomasin Tampereella keskustorilla olevan toripäivä, kun olin kävelemässä töihin. Sattumalta silmäni osuivat yhteen kojuun ja siinä luki OTTIVIEHE. Kävi hyvä tuuri, kun vaapuntekijä oli myymässä torilla uistimiaan ja menin heti rupattelemaan(kerroin kalastusaiheisesta blogistani) , sekä ihailemaan vaappuja. Sain ottaa kuvia , vaikka koju oli vasta nousemassa pystyyn. Töiden jälkeen ostin yhden Ässä -vaapun(kiemura runkoinen). Vaapusta ei ole tällä hetkellä kuvaa, kun jäi kotiin ja tätä kirjoittaessa olen nyt maalla käymässä.  Myöhemmin lisään kyllä siitäkin varmasti kuvan blogiini.


Tässä silti kuva vaapuista, jotka ostin 26.päivä. Kolmannen sain kaupanpäälle testiin, mikä oli hienoa! Sain ottaa lisää kuvia ja jututtaa/kirjoittaa ylös tietoja Maurilta(vaapun tekijä).

Blogiin on tulossa myöhemmin juttua Ottivieheestä, pysykää kuulolla!
Vaapun kotisivut löytyy täältä: http://personal.inet.fi/yritys/ottiviehe/yritys.html

Kojulta kuvaa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti