Translate

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Hauki hommia

Siitä on pitkä aika, kun tänne olen mitään viimeksi kirjoittanut. On ollut sen verran sähellystä ja kiirettä, että ei aina kerkiä roikkumaan koneella ja tekemään kaikkialla päivityksiä.

Kalastuksesta

Kalastamaan olen kerennyt jonkun verran v-loppuisin johtuen osa-aikaisesta työstäni ja kesälomalla(4päivää) sitten olinkin enemmän vesillä.

Eka avovesihauki tälle kaudelle nousi 25.5. ja vaikka hauki oli pieni, niin riemu sitäkin suurempi! =)
Sain tämän ekan hauen laiturilta omalla vaapulla(RJN-Kiemura runkoon tehtynä) ja sitä ennen oli päässyt yks hauki karkuun Lepänoksa vaapusta laiturin edestä 24.5.

Nyt kesäkuun alussa kaksi haukea yhden päivän sisällä ja sama hauki kun löyty toiselta puolelta se lipan tekemä reikä.


Kuusamon balancella tuli ,kihlattu sai samalla lipalla hauen mutta karkuutti. Illemmalla menin laiturilta taas samalle kohtaan heittelemään ja hauki nappas Meppsiin(black fury).
5.6. menin heittelemään laiturilta uudella Meppsin Aglia -lipalla (hopealla lehdellä) ja hauki tietenkin nappas,
kun ahvenia tavottelin ilman peruketta...kala alko vetään ja siima katkes, tais napata mukavasti syvälle sisuksiinsa.

Ehkä tuo sama veijari otti kiinni, kun laitoin lyhyen perukkeen Rublex Elva painolipan kera ja heitin pari kertaa lähistölle.
Saman tien pam ja hauki kiinni,kerran kunnolla rimpuili pinnassa ja pääsi irti.
Harmi , kun en saanut haukea Meppsin kera ;)7.6.

Vanhemmat oli käymässä meillä ja mentiin yöksi anoppilaan. Siinä illemmalla vähä kävin makkaranpaiston lomassa heittelemässä laiturilta lipalla. Ekalla heitolla otti Abun Droppen -lippaan hauki, päästin takas kasvamaan kuten aikaisemmatkin hauet tähän mennessä.
Tuon hauen jälkeen vielä kerran kävi isompi hauki ottamassa isomman koon Droppeniin, mutta irtosi pienestä 3-haara koukusta. Olin hölmönä mennyt vaihtamaan ahvenille sopivammaksi tuon koukkukoon.

Tähän mennessä tullut pientä haukea etupäässä, mutta seuraavalla kerralla kerron saamistani ahvenistakin.
Nyt on vain sen verran kiire, että en kerkiä enempää kirjoittamaan. Töihin kohta lähtö ja yöllä pitäisi lähteä Kuusamoon kalastelemaan ekaa kertaa anopin sukulaisten mökille. Siitä reissusta varmasti kerron myöhemmin... Toivotan kireitä siimoja kaikille ja viihtykää suomen kauniissa luonnossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti