Translate

sunnuntai 31. elokuuta 2014

13metrinenhauki videoita

Nyt pamahti Youtubeen blogilta jaksoja nähtäville ja niitä tulee jatkossakin lisää.
Kanavakin on kaupallistettu Youtubessa, jotenka mainoksia hieman näkyy. Mainosten näytöistä tai klikkauksista tulee ehkä jotain pientä korvausta tulevaisuudessa...niistä annan ainakin Juha Kupiaiselle hieman osuutta, kun saan käyttää hänen musiikkia videoissani.
Tietenkin blogia varten teen joitain investointeja, kuten kalastusvälineitä yms. Ilman kalastusvälineitä/tallennuslaitteita en voi kalastaa tai en voi tuottaa sisältöäkään. Ainakin aurinkolasit video ominaisuudella olisi hyvä hankinta jatkoa varten. Kännykällä ei oikein voi kuvata samalla väsytys tilanteita, kun kalastaa yksinään.

Jaksojen lisäksi arvosteluita ja testejä tulee myös olemaan blogin Youtube -kanavalla lisää...toivomuksia ja kommentteja saa laittaa tulemaan videoihin kommentoimalla.

JAKSO 1-Ahventa ja haukea Lahnajärvellä 


Jakso 2 - Kuhan kalastusta Roineella
Ja sitten pari arvostelu/testi videota:


1 kommentti:

  1. Ilmeisesti nämä kaksi videota ei ole enää kaupallistettu sen takia, että logossani on osoite blogiini...pitää olla tekemättä "sisäistä" mainostusta videoon. Kokeillaan jatkossa jaksoon laittaa ilman osoitetta, jos sais kaupallistettua videotkin. Eli muut videot on tällä hetkellä kaupallistettuja...

    VastaaPoista