Translate

torstai 23. lokakuuta 2014

Sitä ja tätä, enemmän sitä...

Tullut sen verran kalasteltua ja kerättyä kuvamateriaalia kalastusreissuilta blogia ja videoita varten, sekä ollut välillä sen verran kiirettä kavereiden ja töiden kanssa, että aina ei ole jaksanut kuin olla vain kotona...nyt sitten hieman päivitystä laitan tännekkin. Kaikenlaista on tullut tehtyä ja monta juttua pitäisi kirjoittaa tännekkin esille...mutta kaikki aikanaan. Ei makiaa mahan täydeltä ;)

Löytö lenkiltä 8.9.2014

Anoppi oli ollut koirien kanssa lenkillä, Leevi oli ollut siellä juoksemassa muiden karvaturrien kanssa metsässä. Leevin koirakaveri taisi kaiketi sen hirvensarven ensin löytää, mutta jokainen koira sitä kanniskeli vuorotellen...Leevi koira ainakin tiesi, että isäntä tykkäisi sarvesta kun niin murisi muille sarvesta. Sarvessa oli erittäin voimakas tuoksu, jotenka pesin sen tiskiaineella, sekä kieuhautin kattilassa nuotion äärellä sitä jonku aikaa. Ainaki isommat öttiäiset ja bakteerit karisi pois. Hieman joudun puukolla kevyesti raapimaan pintaa sarven alapuolelta, että huonot kohdat lähtee pinnasta pois. 

Hieno löytö ja varmasti kiinnitän esille jonnekkkin.


Tähän kohtaan pakko laittaa yksi sienekäs kuva, minkä olen ottanut luonnosta.
Blogiin tuli uutta testattavaa, mutta valitettavasti kausi kerkesi päättymään. Varkauden reissultakaan ei tullut kontaktia , vaikka perhoja uitin kovasti. Hyvältä silti näyttävät vedessä. Niillä tarkoitus napata hauki ensi kaudella ;)
Haukiperhot: RajuRosvo, "Haavi" värillä ja RajuSärki.Fanipostia

Sain fanipostia yhdeltä muusikkokaverilta, joka on nykyään meikäläisen blogini tosifani. Häneltä sain ison läjän uistimia. Yksi Abu Plankton -lusikka ja muut pystypilkkejä. Eipähän ainakaan pilkit lopu ja voin testailla taas erilaisia pilkkejä ;) Pilkkikasassa oli Rapalan vanha Rapir pilkki, sopivasti täydentää uudempaa versiota mikä jo minulta entuudestaan löytyi. Alhaalla kuvassa Rapir -pystpilkit, alempana vanha malli.Fanipostia videon lisäksi olen lisännyt uusia jaksoja Youtube -kanavalleni, jaksot 4, 5 ja 6:


Karikko -vaapun viritystä

Oli pakko tehdä itse sellainen käyrä runkoinen versio Karikko - vaapusta, vaikka vanhaa mallia ei löydykkään enää kaupasta. Muokkasin uutta 11cm Suomen Uistimen tekemää Karikko -vaapun mallia. - Otin ensiksi keskimmäisen koukun pois ja napsautin keskilenkin poikki pihdeillä.

- Bensasytkällä oli helppo lämmittää runkoa halutusta kohdasta ja pikkuhiljaa taivutin alaspäin siihen asti, kunnes se mielytti silmääni. Tein hieman kiemuramaisen vääntelyn vaappuun, jotenka uinti on kivan käärmemäistä yms. Ihme on, jos ei tuolla kalaa tule! Eipä ainakaan joka pakista tuommoista viritystä löydy ulkonäöllisesti, eikä uinniltakaan. 


Mä ja Tapparan mies, kuten Popedakin laulaa:


Minut saattaa bongata Tampereelta, koska työskentelen lähellä tampereen keskustaa ja pyörin välillä siellä sun täällä mansen mestoilla töiden jälkeen.  Olenhan osa-aikaista työtä tehnyt jo 16.02.2014 lähtien, lehtimyyjänä :)  Saa tulla nykäseen hihasta, jos tunnistat minut katukuvasta. Juttelen mielelläni kalastuksesta ja blogiini liittyvistä jutuista yms. 


KALA14:

Yllätyin positiivisesti, että pääsin uusimpaan Erä -lehteen, Kala14 -palstalle. Olen lehden nettisivujen kautta lisännyt muutaman kalan ja sieltä sitten tuo yksi saalis pääsikin lehteen. Ahven 330g Rapalan Angry Birds Yellow Birdillä saatuna. Tuo on se kala mikä näkyy 13metrinenhauki Jakso 3 -videolla. Videon laitan vielä tähän loppuun, jos joku sitä vielä haluaa katsella tuon kuvan lisäksi.Pahoittelen huonoa kännykällä otettua kuvaa. Kuva löytyy Erä nro 12/2014 s. 87Ei kommentteja:

Lähetä kommentti