Translate

tiistai 13. tammikuuta 2015

Kilpailun satoa

Kalastusaiheiseen kilpailuun on tähän mennessä osallistunut kaksi blogin seuraajaa ja ajattelin julkaista heidän kommenttinsa, että muutkin uskaltautuisivat osallistumaan tähän kivaan kilpailuun!

Ennen kilpailuun lähetettyjä kommentteja haluaisin muistuttaa itse kisasta:Kolme ensimmäistä , jotka arvotaan saavat yhden uistimen lisäksi Nils Master -tarran. 
Arvonta videoidaan ja julkistetaan Youtube -kanavallani, sekä täällä blogissa. 
Elikkä kaikkien osallistujen kesken arvotaan kuvassa näkyvät palkinnot. 7 henkilöä voi voittaa uistimen ja kolme niistä saa vielä hienon tarran uistimen lisäksi.

"13metrinenhauki blogi ja Harjus-Antero pistivät kimpassa kisan pystyyn! Jaa ihmeessä tätä facebookissa tai vinkkaa kaverillesi kilpailusta mailitse tms. 

Kerro meille: Oudoin asia/esine, mihin olet törmännyt kalastusharrastuksen parissa?
Tai sitten joku oikein mieleenpainunut huippu reissu, jos muuta ei tule mieleen.


Kuvaile lyhesti tapahtumaa. Voit liittää mukaan kuvan.
Kuva ei ole kuitenkaan pakollinen."

Kilpailuaika 11.12.2014-11.3.2015 
Palkinnot näkyy videolla ja tämän tekstin alla. 7 onnekasta osallistujaa saa palkinnon, kun on osallistunut tekstillä kilpailuun.
Laita mailitse teksti(kuvan kera) ja yhteystietosi osoitteeseen:
13metrinenhauki(ät)gmail.com ( ät = @  ,vain spammirobottien takia laitettu osoite näin )

Kilpailuun voi osallistua myös youtuben kautta: https://www.youtube.com/watch?v=jEknqwlckgY
Tuohon Youtube -videoonki voi kommentoida kirjoituksellaan, jos haluaa sitä kautta osallistua tai laittamalla mulle sitä kautta privaviestiä.  Sitten voin ottaa youtuben kautta yhteyttä voittajaan, jos joku sieltä osallistunut voittaa.


JA NE TÄHÄN ASTI KILPAILUUN/ARVONTAAN LÄHETETYT KIRJOITUKSET:

TeamWapala: " Ite olin kerran merellä vetoistelemassa ja olin pistänyt rapalan jonkun syvännevaapun kiinni sitten emme huomanneet veden korkeuden madaltuvan ja sain saaliinksi komian kynnysmaton! Mistäköhän moinen on merelle tullut? "

Postimies16: Oli vuoden 2013 kesä jolloin opiskelin vielä ravintolakokiksi ja olin työharjoittelussa erässä kahvilassa täällä Raaseporissa.Sunnuntai iltapäivä.. Aurinko paistaa, pilvetön taivas.. Olen aina ollut Hauenkalastaja ja sitä mentiin harrastamaan nyttenkin.. MP reissu siitä tuli, vai tuliko? Jos haluat todella tietää jatkat lukemista.Saavuin uljaalla ratsullani (skootterillani) rantaan ja kaivoin taskustani Marlboron punaisen ja aloin miettimään sotasuunnitelmaa näitä vesiemme viherlohia vastaan samalla sitä mallua poltellen.Hetken kuluttua kamat ovat valmiina ja voin aloittaa kalastuksen.. Pari heittoa minnarilla kaislikkoon "kurkun" toivossa muttei nappaa. 15 minuutin päästä saavun toiselle rannalle joka on tätä toista rantaa ihan vastapäätä. Jossa tämä kahvilan omistaja tykkää uida aina työpäivien jälkeen. Heitän rannalta suoraan ulospäin minnarilla, pari kampea... NYT ON KIINNI!! Vai onko? Tämä kalani ei potki yhtään ja kunnes saan vieheeni hiekkarannalle.. Paljastuu tämä kalani naisten kultaiseksi rannekelloksi!Maanantaina töihin saapuessani näytän kelloa kahvilan omistajalle ja toteaa, että tämä on hänen kellonsa ja kertoi että hän oli käynyt uimassa kyseisellä rannalla perjantaina ja kello oli hänellä uimisen ohella tippunut eikä hän sitä löytänyt tumman veden takia.Hän antoi minulle työsuhteen päätyttyä kolme lounaslippua kahvilaansa joista yhden annoin eräälle vanhalle miehelle joka oli aina kahvilan ikkunalla katsomassa touhua ja tein kuulemma hänet erittäin kiitolliseksi!"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti