Translate

tiistai 6. toukokuuta 2014

Hankintoja osa 4


Kuvan on ottanut kihlattuni "Jossu" 

Blogin kirjoittajan on joskus helppo hymyillä...ainakin silloin, kun saa lahjoja kalastukseen liittyen ;) Kaveriltani sain Jesse -vaappu lippalakin , jotenka nyt ei ainakaan onnea puutu kalareissuilta! :D
Viime kaudella yksi onnenhatuistani lensikin kovalla tuulella Roineella ja upposi pohjaan...eli tämä tuli kyllä tarpeen.


Niistä hankinnoista:


Eilen ostin Hong Kong: ista kolme uutta vaappua pitkän mietinnän jälkeen. Olin niitä jo kauan muutenkin pohdiskellut ja tuumasin lähteä  kihlattuni kanssa pyörällä Honkkarille ostoksille.
Kihlattuni sai valita kahdesta eri värityksestä  yhden Merimetso -vaapun ja hän päätyi hyvään värivalintaan! Väritys on sellainen savumuikku tyylinen , jossa kyljissä mustat läiskät ja niissä punaiset pisteet.Kuvasta löytyy ne kaksi muuta ostosta tuolta samalta kerralta. Jesse -vaappuja olen omistanut aikaisemminkin ja edelliset myin aikoinaan pois pakin siivouksen yhteydessä, jotenka lippalakin saaneena ajattelin ostaa vielä kerran yhden Jessen pakkiini ja vain sellaisena värityksenä, joka olisi edes hieman ahvenen tyylinen. Tällä värillä luulisin saavan näiltäkin vesiltä kalaa paremmin, kuin edellisillä väreillä/Jesseillä. Ostin 8cm Jessen ja sen lisäksi Rapalalta Scatter Rap Minnow -vaapun YP -värillä.


Sitten siitä yhdestä Ottiviehe -vaapusta(Ässä -malli) kuvaa, jonka ostin niiltä kalamarkkinoilta mistä täällä kirjoittelinkin aikaisemmin, mutta ei ollut vain kuvaa laittaa tästä ostoksesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti