Translate

tiistai 6. toukokuuta 2014

Uutuuksia

Tässä esittelen joitakin uutuuksia vuodelle 2014

Uutuuksia ennen haluan uutisoida , että "Gnuu vieheet" löytyvät nykyään muualtakin kuin tekijän blogisivuilta ( http://gnuu-vieheet.blogspot.fi/ ).  
Kotisivut ovat avattu ja löytyvät täältä: http://www.gnuuvieheet.fi/
Sivuilta löytyy hyvin tietoa vaapuista ja sivujen kautta voit tilata  Gnuu 70P ja Gnuu 110S -vaappuja 


Tintti-Uistin

Kalat saavat päänsä menoksi uutta purtavaa  Tintti-Uistimelta tälle kaudelle: Tintti Napero 00Tintti-uistimien kehitys sai alkunsa jo 70-luvulla. Yhdeksänkymmentä luvun lopulla alkuperäistä mallistoa monipuolistettiin. Vanhojen menestysmallien lisäksi Tintti-mallistoon on saatu monia ottavia uutuuksia, kuten Tyyne Plus, Pikku-Järväri, Kuhastaja ja Pikku-Kuhastaja. " Tekstin lähde: http://www.tintti-uistin.fi/

Tintti Napero 00 on 50 mm pitkä ja painaa 9 g. Uistin toimii hyvin heittokalastuksessa, vetouistelussa ja pilkinnässä (kuha ja kirjolohi). Houkutusääni rosterirenkailla. 


Rapala Rattlin' Minnow Spoon 
 Rattllin ' Minnow Spoon on Minnow Spoon lusikkauistimen 20 vuotis juhlavuoden erikoismalli. Uistinta tehdään vain  8 cm kokoisena. Uistin painaa 16 g  ja värejäkin jopa 9 erilaista. Minnari on ollut etenkin nuorten kalastajien keskuudessa erittäin suosittu uistin. Uistinta on monesti höystetty jigihännällä saaliin parantamiseksi. Nyt uistin on saanut räminäkuulat ja 3D -silmät. Luultavasti tämäkin versio tulee olemaan suosittu ruohikkouistin ja miksipä ei tähänki voisi sitä jigiä asentaa ;) 

Videota tästä minnarista (Lähde : https://www.youtube.com/watch?v=XDp7BHs8x1w ):


Salmo Lil´Bug Salmon uutuus on jännän pieni vaappu(kelluva), jota löytyy kahdessa eri koossa: 2 ja 3 cm. Vaapusta löytyy viisi tappavaa väriä ja 3D -silmät. 
3 cm malli painaa vain 4.3 g ja soveltuu parhaiten ul -setin kanssa heittelyyn. 
Tätä erittäin pientä "ötökkää" kannattaa tarjota etenkin ahvenille ja jalokaloille, mutta miksipä ei muutkin kalat tätä kelpuuttaisi suomen vesistöillä. 


Salmolta on tullut uusia värejäkin vaappuihin. Ainakin Salmo Hornet 4S ja Salmo Teno -vaappujen  2014 Special värit löytyvät Hong Hong -verkkokaupasta: http://kalastus.hongkong.fi/


Kuusamon uistin 


Uutuus värejä vuodelle 2014 on tullut myös Kuusamon uistimelta .  Uudet värit löytyvät Kalamiehen opas 2014 -luettelosta. Luetteloa voit selailla kätevästi vaikkapa tietokoneella :  http://www.kuusamonuistin.fi/kalamiehenopas2014/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti