Translate

tiistai 30. joulukuuta 2014

Kuhan kirjoottelin...

Ei oikein  ajatukset pysyneet koossa, että mistä oikein kirjottaisin.
Päätin sitten vain naputella mitä mieleen tulee...

Video matskua on tullut lisättyä Youtube -kanavalleni ja laitan ne videot tähän, niin blogin lukijatkin huomaavat niitä katsella .

Jakso 8 - Tammerkoski kuivana ( Kuvattu  1.lokakuuta 2014, Tampere. )
Yli 20 tuhatta spessu

Blogisivullani meni aikoinaan rikki 20 000 sivun näyttöä/käyntiä, niin sen takia tämmönen video. Ulkoilu video , kun tuli käytyä Orinoron rotkolla(Leppävirta). Videota ladatessa sivulla mittarissa oli lukema: 22 977. Blogin tilaajia 15 ja täällä Youtubessa tilaajia 28. Kiitoksia kaikille tilaajille, katsojille ja lukijoille! Kanavani videoita on katsottu tähän mennessä 4 418 kertaa yhteensä.
Videon latauspäivä oli : 2.12.2014Kävelimme koirien kanssa ja katselimme rantaa, hieman oli tullut jäätä....ihmettelimme jäänalla liikkuvia kavereita ja tunnistimme ne mateiksi kihlattuni kanssa.
Videon kuvaus on vähä semmosta ja tämmöstä, mutta jos se vaikka tulevaisuudessa hieman vakaantuis ja kehittyis. Yritän pistää parastani jatkossa! =)

XXL -kaupassa käynti


Tampereelle tämäkin kauppa tuli ja pitihän siellä käydä kahtomassa kalastustarvikkeita yms. Avajaisissa en käynyt, mutta ensimmäinen reissu tuli tehtyä 25.10. kihlattuni pikkuveljen kanssa. Kaupassa käynnistä alkaa jo olla aikaa, mutta tuleepahan siitäkin vähän kirjoitettua jälkikäteen.

Paljon ainakin urheilu ja ulkoiluvälineitä kaupasta löytyy, mutta suhteellisen hyvä kalastuspuolikin kaupassa on. Ei tietenkään vedä vertoja Hong Kong tai Motonet -kauppojen kalastusosastolle, mutta ihan riittävästi tuotteita "peruskalastajalle". Valitettavasti pienpajojen tuotteita ei oikein löydy, vaan paljon sellaisia uistimia ja tarvikkeita , joita  muualtakin jo saa. 
Tietenkin hinnoilla voi vähän kilpailla ja myyjien palvelulla...jään odottamaan minkälaiseksi kalastusosasto muuttuu talvea varten. 

Ihan kiva tutustumisreissu oli kyseiseen kauppaan ja ovelasti oli myymäläkin rakennettu, että asiakas joutuu kävelemään koko kaupan ettei pääse heti kassalle vaikkapa parin tuotteen kanssa. Oikein heräteostoksien paratiisi ;)

Tässä omat pienet ostokset tuolta kerralta.
2.11.2014, Verkoilla

Pistettiin kalakaveri P:n kanssa verkot Roineeseen, jos vaikka kalaa tulisi. Virvelillä kun ei oikein kalaa enää ollut tullu pitkään aikaan.Oli ne kalat sitten rannan tuntumassa, pieni matikka ja pasuri tuli verkolla. Matikan päästi , kun oli hyvässä kunnossa ja ei yhdellä matikalla oikein soppaa tuu isolle porukalle. Pasuri viskattiin maatumaan, niitä tuppaa olemaan jo kiusaksi...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti