Translate

maanantai 1. joulukuuta 2014

Rapalan ja Savage Gearin uutuuksia vuodelle 2015

Koukuttavia uutuuksia on tulossa ainakin Rapalalta ja Savage Gearilta vuodelle 2015. 
Talvikin menee mukavemmin, kun miettii tulevan kauden kalastusta avovedellä, ostaisiko uusia uistimia vai käyttäisikö vanhoja ja tuttavallisia klassikoita vai tekisikö joitakin asioita aivan erilailla kuin edellisellä kaudella?

Rapalan ja Savage Gearin uutuuksia vuodelle 2015

Rapala
Weedless Shad :in uinti on yhtä keikuttelevaa melkein kuin Original vaapussa ja rämisee tuttavallisesti kuin Rapalan Rattlin -mallin uistimet. Weedless Shad on kooltaan 8cm ja painoa 15g, jotenka lentää helposti pitkällekkin heitellessä. Itse melkein voisin kokeilla tätä uistellen tai heitellen


Scatter Rap -sarja laajenee

Ei niinkään uusia malleja Rapalalta, mutta vanhojen mallien päivitystä uudella satulalevyllä.
Scatter Rap -sarjan edellisiä vaappuja tuli testattua ja etenkin Scatter Rap Minnow oli yksi tehokas vaappu Roineella kuumilla helteillä heinäkuussa.

Nyt tulevalle kaudelle tulevat Scatter Rap -sarjan mallit ovat: 

Scatter Rap Jointed
Scatter Rap Deep Crank


Ja muita tulevia malleja Rapalalta ovat Shad Rap Magnum 12 (metallisella uintilapulla), BX Waking Minnow, XXX Rap Cast ja Ultra Light Rippin' Rap. Näistä malleista laitan esittelyvideot , niin pääsette katsomaan niiden uintia jne. Videot kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ;)


Videon lähde: https://www.youtube.com/watch?v=3cDbu4NpnrM

Savage Gear

Jos 3D Hard Eel tai 3D Line Thru Trout -jigit olivat jotain hämmentävää ja kaunista, niin 3D Line Thru Pike jatkaa samaa rataa... sekoittaa kalojen ja kalastajien päät realistisella ulkonäöllään ja uinnilla.
Savage Gearilla on hyvä Line Thru rigaussysteemi, mikä oli jo 3d Trout:issakin, eli tapsi kulkee "rungon" läpi ja koukut kiinnitetään mahaan tai selkään.
Uintikin pitäisi olla aidon hauen tapaista tässä jigissä ja näin aidon näköistä haukea en ole itse aiemmin nähnytkään kumisena. Epäilen ettei kukaan muu valmistaja pystyisi tekemään yhtä hyvää tuotetta jiginä kuin Savage Gear !

Kuvasta näätte paremmin tämän rigaus ja koukutus idean:Videolla näette kalastusta kyseisellä jigillä:Savage Gearilla on muitakin jigi uutuuksia, mutta mielestäni ne eivät ole niinkään mainitsemisen arvoisia kuin 3D Line Thru Pike.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti