Translate

torstai 16. tammikuuta 2014

Rapala Angry Birds -pilkintäsarjat

Tämä kirjoitus lähti siitä, että löysin kännykästäni kuvan, minkä olin ottanut marraskuussa vuonna 2013.
Olin ottanut kuvan ihan tarkoituksellani, että voin sitä blogissani joskus hyödyntää. Silti aloin miettimään, että voisiko kuvaa julkaista , vaikka olin kaupassa kuvannut, eikä kauppiastakaan se haitannut. Julkaisemiseen liittyy lakiasioita , kuten kuvaamiseenkin. 
Päädyin sitten lainaamaan kuvaa Angry Birds -setistä Normarkin -sivuilta. Alhaalla olevan kuvan lähde:  http://www.normark.fi/tuotelistaus/rapala_angry_birds_-pilkintasarjatItse en niinkään innostu Angry Birds -meiningistä, mutta hyvä jos jotkut innostuisivat sitä kautta löytämään luonnon rauhan, sekä hienon harrastuksen: kalastuksen. 


Kuvan lähde:

Ylhäällä kuva Rapala Angry Birds Ice Combo Complete -pilkkisetistä.
Setti sisältää kaiken olennaisen, jolla pääsee pilkinnän makuun. Setissähän on siima, pilkkivapa, tasapainopilkki ja sohjokauha. Setti on taattua Rapalaa ja suomalaista laatua AB -kuosilla. 
 Kannattaa muistaa setin lisäksi ostaa: toukkia, lainata kaverilta tai ostaa oma jääkaira ja ehdottomasti jäänaskalit kaupanhyllyltä kaulaan mukaan roikkumaan. 

Complete -setin lisäksi on Ice Combo Basic -setti, jossa on vapa ja siima. Mielestäni hyvä valinta varasetiksi jäälle taikka , jos haluaa lisätä AB -vavan lisäksi kaiken muun oman maun mukaan.

Suosittelisin ostamaan ainakin yhden pystypilkin tasapainon lisäksi tai tuon Basic -setin lisukkeeksi. 
Pystypilkkinä voisi olla yksi omasta suosikeistani:
Rapalan Arkku -pystypilkki. 
Nykyään Normarkin sivulta löytyy tuo Arkku -pystypilkki Blue Foxilta. Ei ainakaan omasta mielestäni eroa yhtään tuosta Rapala Arkku -pilkistä.
Arkku -pystypilkkiin voi tutustua täällä:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti