Translate

perjantai 3. tammikuuta 2014

Vieheswap 2013

Balsakala -foorumilla oli "vieheswap" johonka osallistui minun lisäksi 6 eri henkilöä. Jokainen valmisti  jonkinlaisen uistimen ja osallistuivat teoksellaan swappiin. Sen jälkeen uistimet vaihtoivat keskenään omistajiaan. Minä sain Eemail -käyttäjän sitomat kolme perhoa. Itse olin laittanut vanha runkoisen vaapun vaihtoon.
Kuvassa oikealta eka oli se vaappu, millä osallistuin tuohon kyseiseen swappiin. Ison painomäärän takia vatsassa on pieni kuoppa. 

Jokainen uistin testattiin ja arvosteltiin. Tämmösen arvostelun sain :


"Jamael osallistui vaapulla, jolla on pituutta noin 100mm ja painoa 10,3gr.
Vaapussa näkyy "kädenjälki", vahat pätäkät tulee mieleen. Ei kuitenkaan mikään huono vaappu.
Vaatii hieman kovempaa vetoa että vaappu lähtee käyntiin ja painuu sukelluksiin, hieman lyhyemmällä nokkalenkillä saattaisi potku olla huomattavan eloisampaa."


Tässäpä muistakin kuvaa ja arvostelua:"Pema osallistui vaapulla, jolla on pituutta noin 110mm ja painoa 7,4gr.
Kaunis vaappu, ensimmäisenä kiinnitin huomiota todella hienoon hiletykseen. Tuon paremmaksi ei hiletys juurikaan voi enää tulla!
Uinti vaapussa on aika hentoista höystettynä hapuilevalla haulla."


"Raine osallistui vaapulla, jolla on pituutta noin 105mm ja painoa 8,7gr.
Maalauksessa on nähty todella vaivaa, mieletön taideteos. Viimeistelystä erikoismaininta, todella hienoa jälkeä!
Uinti vaapussa on nilsumaista ja eloisaa, pyrstö hakkaa nätisti rytmiä. Ei tarvitse hirveästi vauhtia että vaappu lähtee käyntiin."


"Jkt osallistui vaapulla, jolla on pituutta noin 100mm ja painoa 9,7gr.
Mielenkiintoinen luomus, jonka muotoilussa on nähty vaivaa. Kiduskannet on jaksettu nykertää puukolla, mikä ei leppärunkoon ole varmasti helpoin tehtävä.
Uinti onkin sitten jotain mystistä, lähtee käyntiin todella hitaassa vauhdissa, ei kuitenkaan kestä kovinkaan suurta vauhtia. Uintiliikettä ei oikein pysty sanoin kuvailemaan, 80% kyljen vilkutusta ja loput jotain muuta. Uintiliike on laaja. Kaikenkaikkiaan todella kummallinen uimamaisteri."
Typeyks osallistui kevennetyllä lusikkauistimella, jolla on pituutta noin 75mm ja painoa 16,7gr.
Hienoa foliotyöskentelyä ja väri mistä taimen ei voi olla kiinnostumatta. Ihmetystä herättää suuri koukku, kenties kokoa #2.
Tätä oli uittoaltaassa vaikea uittaa. Kuitenkin muutamia havaintoja sai altaassakin tehtyä. Vajoaminen oli suhteellisen nopeaa ja vajotuksen aikana tapahtuva leijaaminen kauniisti välkyttävää. Käyntiin lähtö herkkää, kovin suurta kelausvauhtia ei ehkä kestä."

" Eemail osallistui kolmella perholla, muddlerpäinen streamer, red tag tyyppinen uppoperho ja sarvijaakon kaltainen lohiperho.
Kaikissa sidontajälki todella kaunista! Omaa silmääni miellytti erityisesti lohiperho, tuohon puree lohi.
Sen mitä uittoaltaassa noita lilluttelin niin ei noista moitetta löydy. Streamerin pyrstö on nykäyksessä niin elävä kuin kuuluukin, nymphissä häkilä avautuu kauniisti pysäytyksen aikana ja lohiperhon siipi kantaa perhoa niin että uintiasento on oikea."


"Onkimaton osallistui  swappiin köngäsvaapulla, jolla on painoa noin 9gr ja runkopituutta 70mm.
Vaappu lähtee käyntiin jo hitaassa vauhdissa ja kestää kovaa virtaa.
Tämä vaappu on siis Onkimaton vuosivaappu 2014, jota tehty ainoastaan 5kpl."
Swapista foorumilla:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti