Translate

perjantai 5. syyskuuta 2014

Lukijahaastattelu 3 , Patrik

Kolmanteen lukijahaastatteluun halusin valita nuoremman kalastajan, jotta saisimme nuoremmankin kalastajan kommentteja lukea blogistani. Hienoa, että löytyy innokkaita nuoria kalastajia !
Haastattelu tehtiin viestitse ja alhaalla lopputulos.

Patrik/Säkyläinen löytyy Kalasaalis.com -sivustolta:
http://www.kalasaalis.com/S%E4kyl%E4l%E4inen/


Patrik 12v. Säkylästä

"Kalastuksen aloitin suunnilleen ekaluokalla. Innostuksen sain oikeastaan vähän jokasuunnasta. Telkkarista,Vanhemmilta ja Isovanhemmilta.

Lempikalastusmuoto on ehdottomasti heittokalastus ja tykkään eniten kalastaa ahventa ja haukea."Kuvassa 3kg lahna, tuli Rapalan Minnowspoon:illa.

Kuinka löysit blogini,mistä olet tykännyt blogissani ja onko toiveita, että millaisia aiheita haluaisit blogissani käsiteltävän?

"Blogisi löysin ihan Kalasaalis.com: ista ja olen sitä silloin tällöin käynyt lukemassa.  Itse tykkään kaikennäköisistä viehetesteistä ja väline testeistä/arvosteluista. Joten niitä toivoisin."


"Ensimmäinen uistin oli Kuusamon Uistimen Professor Onega. Sillä se eka hauki tuli."

Isoimmat saaliit?

"Ehdottomasti oma 7,5kg:n Hauki.  Se 10,00kg hauki mikä minulla on kalasaalis.com:issa ei ole oma ennätykseni. Vaan oltiin vetouistelemassa Säkylän pyhäjärvellä. Ja siinä sitten huomasin että vapa on notkolla ja yritin väsytellä hetken mutta en jaksanut koska olin jo muutaman hauen jo sitä ennen väsytellyt. Joten kuuluin siihen seurueeseen. Ja sain luvan laittaa sen tänne. Ja ahven ennätys on 820g. Kyseinen ahven tuli tasapainopilkillä Säkylän Pyhäjärveltä. Tasurina toimi: Eepe vene niminen pilkki."


Ylhäällä kuvassa "Kymppikala",  C&R.


Alhaalla kuvassa 7kg:n hauki,  otti kaislikon reunasta maha pullollaan mätiä.

Top 5 uistimet(vaaput, lipat ja lusikat)?

Top 5 vaaput

1.Rapala Team esko
2.Rapala skitter pop
3.Rapala mini fat rap
4.Nils masters Invicible
5.Savagear 4-Play Herring

Top 5 lusikkauistimet

1.Kuusamo Helmi Räsänen 70/20
2.Abu Garcia Jazz 10
3.Rapala Minnow Spoon Weedles ja Rattlin
4.Bluefox Lucius 20g
5.Bete Krocodile

Top 5 lipat

1.Bete lotto 9g
2.Bluefox vibrax orginal
3.Bluefox Minnow Super Vibrax
4.Mepps Aglia Decoree
5.Calico cat


" Mieleenpainuvin on ehkä mun eka oikeen kunnon vetouistelureissu,  missä se 10 kilon haukikin tuli ja lukuisia muita suht isoja haukia. "


 Mitä haluaisit sanoa bloginlukijoille?

" Muistakaa kestävä kalastus ja kireitä siimoja kaikille! "Kuvassa Patrikin ahvenennätys (820g) , mikä tuli Eepe -tasurilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti