Translate

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Hong Kong -tavaratalo ja verkkokauppa

Hong Kong -tavarataloja on ollut suomessa jo 25vuotta!

Yhtiö on perustettu vuonna 1989 ja tarjoaa erikoistuotteita tekeville ihmisille.
Hong Kong -tavarataloissa on ollut laaja kalastus valikoima ja nykyään verkossa vielä enemmän  tuotteita kalastajille saatavilla verkkokaupan kautta. Verkkokaupassa  olen laittanut tuotearvosteluita verkkokaupan sivuille suhteellisen säännöllisesti, jos minulta vain jokin sellainen tuote löytyy kotoa tai olen sen Honkkarista ostanut.


Kuvan lähde: 

Hong Kong on ollut itselleni aina yksi mieluisin kauppa , josta olen ostanut tuotteita suklaasta lähtien myymälän valikoimista, mutta etenkin kalastustuotteet tulevat pakkiini etupäässä honkkarista ja sen verkkokaupasta.Varmasti ensimmäinen syy on sen sijainti asuinalueeni läheisyydessä, myös hyvät alennukset ja laaja valikoima houkuttelee siellä käymään.  Verkkokaupan plussana taas vielä laajempi valikoima tuotteita, joita ei myymälästä löydy ja 0e toimitus, kun hakee myymälästä paketin.

Honkkarin -verkkokaupassa on hyviä artikkeleita ja videoita koskien kalastukseen. Etenkin aloitteleville ja nuorille kalastajille valtavasti tietoa vetouistelusta, jigauksesta jne. Neuvot löytyvät täältä: http://kalastus.hongkong.fi/fi/info/kalastusvinkit?cm_sp=tavaratalo-_-etusivu-subtile-kalastusvinkit"Honkkarin lisäksi teen ostoksia huuto.netistä, Kalastussuomi -liikkeestä ja Supernova -verkkokaupasta. Jotain satunnaisia ostoksia teen muistakin paikoista tarvittaessa. Vaapuntekotarvikkeet olen hankkinut Vaapputarvike.fi ,Supernova ja Rialinna -verkkokaupoista."

Käy vielä tekemässä ostoksia pikaisesti Hong Kong -verkkokaupasta. Siellä on vielä hitusen alle 4h voimassa syksytarjous/kampanja,  Uistimien normaaleista hinnoista -20%. Sieltä itse tilailinkin Savage Gear tuotteita. Niistä sitten myöhemmin lisää blogissani.

http://kalastus.hongkong.fi/fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti