Translate

perjantai 15. helmikuuta 2013

Kalastuksenhoitomaksu 2013

Ylimääräisten tavaroiden siivousta nurkista pois
Olen tässä myynyt huuto.net -sivustolla pakistani pois ylimääräisiä uistimia ja varastostani miniatyyrejä, joilla ei ole enää käyttöä. Pakko oli siivoilla, koska olen tällä hetkellä veistellyt sen verran vaappuja, että johonkin niitä on laitettava niiden valmistuttua ja tietenkin piti raivata omasta pakista tilaa omaan käyttöön tuleville vaapuille.

Saaduilla rahoilla ostoksille
Saaduilla rahoilla menin tänään maksamaan/tilaamaan Kalakortti.com -sivulta tämän vuoden kalastuksenhoitomaksun. Kalastushoitomaksun lisäksi aion myöhemmin tilata vieheluvan, mutta näin työttämänä olevalle on helpompi tilata luvat eri erissä, niin ei tule mattia kukkaroon heti puolessa välissä kuuta. Kalastushoitomaksulle tuli hintaa 22euroa ja siihen päälle toimitusmaksu 3,5e , yhteensä 25,50e.
Maksun jälkeen sain nopeasti mailitse kyseisen "luvan", minkä tulostin ja laitoin varmaan paikkaan odottamaan tulevia kalastusreissuja. Alhaalla kuva , kun otin monitori näkymän Kalakortti.com -sivusta vierailuni yhteydessä.  Suosittelen muitakin kalastajia jo hyvissä ajoin tilailemaan lupia ensikautta varten ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti